Onze ArboRechtsbijstand deskundigen

Wij treden uitsluitend op voor slachtoffers en zorgen voor een maximale schadeloossteling.

MR. ROWAN VAN VLIET

Jurist letselschade

Sinds augustus 2019 werk ik bij Compensa Letselschade als jurist. Hiervoor studeerde ik rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht en de Radboud Universiteit in Nijmegen. Gedurende mijn studie ben ik werkzaam geweest bij Sijbrandij de Waard Advocaten en AHL Advocaten op de gebieden arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, strafrecht en letselschaderecht. Tijdens deze werkzaamheden heb ik geleerd wat de impact van een juridisch probleem kan zijn op iemands leven. Het is daarom van belang dat het recht aan een cliënt op een begrijpbare en zo duidelijk mogelijke manier wordt uitgelegd.

 

Ik sta open voor vragen en indien nodig neem ik hiervoor de tijd. Van nature ben ik empathisch en betrokken bij mijn cliënten. Om die reden zie ik ieder dossier als een nieuwe uitdaging, welke ik met beide handen aangrijp. Open communicatie vind ik daarbij belangrijk, zodat samen problemen kunnen worden opgelost. Met mijn kennis en begeleiding hoop ik daadwerkelijk iets voor slachtoffers te kunnen betekenen.

 

TERUG NAAR ONZE DESKUNDIGEN >>