Onze ArboRechtsbijstand deskundigen

Wij treden uitsluitend op voor slachtoffers en zorgen voor een maximale schadeloossteling.

MR. RICK KERKHOF

Jurist

Gedurende mijn studie rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik verschillende werkzaamheden verricht voor een intermediair en voor 112Schade, een organisatie die zich bezig houdt met het verhalen van voertuigschade. Na mijn bachelor heb ik de master Staats- en Bestuursrecht gevolgd, eveneens aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Gedurende deze periode ben ik werkzaam gebleven bij 112Schade en ben ik als zodanig in contact gekomen met Compensa Letselschade.

 

Tijdens mijn studie heb ik een passie ontwikkeld voor het bestrijden van onrecht. Bij 112Schade heb ik gemerkt dat slachtoffers van een ongeval vaak met onrecht te maken krijgen en dat het menselijke aspect vaak verloren gaat. Na mijn master heb ik ervaring opgedaan in het bestuursrecht, maar hier kon ik mijn passie niet kwijt. Ik besloot daarom een andere kant op te gaan waar dit wel kon en kwam terecht bij Compensa Letselschade. Hier wil ik mijn opgedane ervaring graag inzetten om te verzekeren dat eenieder krijgt waar hij recht op heeft.

 

TERUG NAAR ONZE DESKUNDIGEN >>