Onze ArboRechtsbijstand deskundigen

Wij treden uitsluitend op voor slachtoffers en zorgen voor een maximale schadeloossteling.

PETRUSCHKA RUTTEN

Behandelaar personenschade

Na mijn opleiding ben ik gaan werken bij een advocatenkantoor en vervolgens bij een letselschadebureau. Hier werd mijn interesse gewekt voor het bijstaan van mensen die betrokken zijn geraakt bij een ongeval. Voor die mensen wilde ik ook wat kunnen betekenen. Ik kreeg de mogelijkheid om me te laten opleiden tot behandelaar personenschade en die heb ik dan ook met twee handen aangegrepen.

 

Inmiddels ben ik een aantal jaren werkzaam in de letselschadebranche en haal ik iedere dag weer voldoening uit mijn werk. De juridische werkzaamheden in combinatie met de persoonlijke verhalen achter de mensen ervaar ik als bijzonder. Voor slachtoffers is het belangrijk dat er naar ze geluisterd wordt, evenals persoonlijke aandacht en een goede uitleg. Ze hebben na een ongeval wel wat anders aan hun hoofd dan alleen het regelen van hun schade. 

 

Deze zorg neem ik graag voor hun uit handen. Uiteindelijk is het onze taak om u zo goed als mogelijk in de situatie van vóór het ongeval terug te krijgen. Voor het laten regelen van uw schade bent u dan ook bij ArboRechtsbijstand.nl in goede handen!

 

TERUG NAAR ONZE DESKUNDIGEN >>