Onze ArboRechtsbijstand deskundigen

Wij treden uitsluitend op voor slachtoffers en zorgen voor een maximale schadeloossteling.

MR. SABINE PATIJN

Jurist letselschade

Mijn naam is Sabine Patijn en ik ben sinds februari 2019 werkzaam bij ArboRechtsbijstand.nl. Tijdens mijn rechtenstudie heb ik een brede interesse ontwikkeld voor het aansprakelijkheidsrecht en het arbeidsrecht.


Ik heb altijd een dienstverlenende instelling gehad en ik help mensen graag. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een functie in het letselschaderecht. Als letselschadejurist kan ik het menselijke met het juridische perfect combineren. Bij letselschade gaat het namelijk niet alleen om het afwikkelen van het juridische gedeelte. Slachtoffers hebben allemaal een eigen verhaal en hier luister ik graag naar. Ik zal me vervolgens volledig inzetten tot het afhandelen van het juridische gedeelte, waardoor slachtoffers zich kunnen focussen op hun eigen herstel. Het belang van een cliënt zal hierbij voor mij altijd centraal staan.   


TERUG NAAR ONZE DESKUNDIGEN >>