Onze ArboRechtsbijstand deskundigen

Wij treden uitsluitend op voor slachtoffers en zorgen voor een maximale schadeloossteling.

MR. TOM VAN HARTEN

Jurist letselschade

Mijn naam is Tom van Harten en ik werk sinds november 2017 bij ArboRechtsbijstand.nl. In juli 2017 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens de master heb ik verdiepende vakken in het aansprakelijkheidsrecht gevolgd. Ik heb een brede interesse, maar door mijn studie en de stages die ik gelopen heb, heb ik affiniteit gekregen met het letselschaderecht.


In het letselschaderecht staat het persoonlijke contact met de cliënt centraal. Achter elke zaak zit een persoonlijk verhaal en het geeft mij voldoening om mensen met een juridisch geschil adequaat te helpen. Slachtoffers hebben al genoeg geleden en het is mijn taak om te zorgen dat zij hun leven weer kunnen oppakken. Ik zal de confrontatie met de verzekeraar niet uit de weg gaan, maar uiteindelijk staat het belang van de cliënt voorop.


TERUG NAAR ONZE DESKUNDIGEN >>